beheer's blog

Ingediend door beheer op wo, 08/24/2022 - 23:28

Onze clubleden Aat Liefbroer en Arian van Weerden gaven zaterdagmiddag 4 juni acte te préséance in een schaaksimultaan in de Dorpsquiz in Geldermalsen. In het oergezellige café-restaurant De Beurs bonden zij de strijd aan tegen 11 tegenstanders. In de Dorpsquiz Geldermalsen binden teams uit wijken en omringende dorpen met elkaar de strijd aan op tal van onderdelen. Vanuit elk team deed één vertegenwoordiger mee aan de schaaksimultaan. Jong en oud, mannen en vrouwen.

Ingediend door beheer op ma, 12/14/2020 - 21:18

Beste schaakvrienden,
    Vanwege de verscherpte coronamaatregelen die vanavond door premier Rutte zijn aangekondigd, zal de interne competitie zeker tot 19 januari stilgelegd worden. Zodra er uitzicht is op hervatting van de interne competitie zullen wij u dit laten weten.

Hartelijke groet, namens het bestuur,

Aat Liefbroer
    penningmeester

Ingediend door beheer op do, 11/19/2020 - 20:40

Beste schakers,
    Door de versoepeling van de regels rond het coronavirus die het kabinet afgelopen dinsdag heeft afgekondigd, kan vanaf komende dinsdag (24 november) de interne competitie weer hervat worden.
    Er kan op anderhalve meter afstand met een scherm ertussen worden geschaakt. Bij bewegingen binnen het Dorpshuis dient u een mondkapje te dragen. Verder dient u de gebruikelijke coronamaatregelen in acht te nemen.

Hopelijk tot komende dinsdag.
    Namens het bestuur,
    Aat Liefbroer