Ingediend door beheer op ma, 09/27/2021 - 18:07

Beste leden,

In overleg met het Dorpshuis in Tricht kunnen we jullie berichten dat de anderhalve meter maatregel bij onze schaakactiviteiten vervalt. Als mensen naar de bar/foyer gaan, dan kan om een coronatoegangsbewijs en legitimatie worden gevraagd. Voor het schaken zelf is deze geen QR-code (of gelijkwaardig document) noodzakelijk, voor bezoek aan de bar wel.

Ingediend door beheer op ma, 06/21/2021 - 09:42

Nog twee schaakavonden in juni

Beste schaakvrienden,

Komende dinsdag en dinsdag 27 juni is er nog gelegenheid om te komen schaken in het Dorpshuis te Tricht en om de stramme schaakspieren wat los te gooien ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Jullie zijn van harte welkom. De indeling wordt om 8 uur gemaakt.

Hartelijke groet namens het bestuur,

Aat Liefbroer

Ingediend door beheer op za, 05/22/2021 - 19:18

Beste schaakvrienden,
De versoepelingen die de overheid heeft doorgevoerd maken het ook voor onze club weer mogelijk op dinsdagen in het Dorpshuis te schaken.
We willen komende dinsdag weer beginnen.

Uiteraard zijn we nog niet van COVID af, en daarom gelden er een aantal belangrijke regels.
De belangrijkste benoemen we hieronder.

 

Ingediend door beheer op wo, 03/03/2021 - 20:10

Beste leden,

Op dinsdag 16 maart a.s. organiseren we een digitale clubavond. Verderop in deze mail kunt u daar meer over lezen. Ook hebben we nieuws over de contributie.

 

Ingediend door beheer op ma, 12/14/2020 - 21:18

Beste schaakvrienden,
Vanwege de verscherpte coronamaatregelen die vanavond door premier Rutte zijn aangekondigd, zal de interne competitie zeker tot 19 januari stilgelegd worden. Zodra er uitzicht is op hervatting van de interne competitie zullen wij u dit laten weten.

Hartelijke groet, namens het bestuur,

Aat Liefbroer
penningmeester

Ingediend door beheer op do, 11/19/2020 - 20:40

Beste schakers,
Door de versoepeling van de regels rond het coronavirus die het kabinet afgelopen dinsdag heeft afgekondigd, kan vanaf komende dinsdag (24 november) de interne competitie weer hervat worden.
Er kan op anderhalve meter afstand met een scherm ertussen worden geschaakt. Bij bewegingen binnen het Dorpshuis dient u een mondkapje te dragen. Verder dient u de gebruikelijke coronamaatregelen in acht te nemen.

Hopelijk tot komende dinsdag.
Namens het bestuur,
Aat Liefbroer